YOU’VE GOT MAIL

Ahmad sedang memotong rumput di halaman rumah,tiba-tiba jiran
sebelahnya keluar dari rumah dan terus memeriksa peti surat…
Semasa jirannya membuka peti surat, dirinya hampa sebab tak ada satu surat pun
kat dalam peti tersebut..Jirannya pun masuk ke rumah semula..
Selang beberapa minit, jirannya keluar lagi dan terus menuju ke peti surat,
namun dirinya sekali lagi hampa sebab tak ada apa-apa surat…Dia pun menutup pintu peti surat dengan kuat sekali tanda marah…
Ahmad pun pelik dan heran kenapa jirannya berkelakuan sedemikian rupa….Lalu
bertanya kepada jirannya, “Ada apa-apa yg tak kena ke?”
Lalu jirannya menjawab, “Aku pelik la,komputer aku asik-asik cakap YOU’VE GOT
MAIL” tapi bila aku keluar check,satu surat pun tak ada kat dalam peti surat ni”… Hangin
betul aku…

You may also like

1 Comment

  1. hahah..ni lebih kurang macam cerita budak pegi beli cucur badak..kemarin dia g beli cucur udang ada udang kat atas cucur tu..bila dia g beli cucur badak takde badak pun atas cucur tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge