U Eratkan Lagi

Assalamualaikum…..

Ramadhan tinggal lagi beberapa hari saja lagi. Korang dah hantar kad raya? Aku tak sempat nak pergi beli kad raya, Bazar Ramadhan pun aku tak sempat pergi. Tapi, aku ada juga dapat kad raya. Sekarang kan zaman teknologi. Boleh hantar sms, email, letak status kat Facebook dan terbaru video. 
pek, sim, kad, umobile
Sekarang ni ada sesuatu yang baru iaitu U Eratkan Lagi. Jika korang tak dapat temui orang yang korang sayang di Hari Raya, U moblie mempermudahkan dengan satu cara yang unik bagi mengeratkan lagi hubungan silaturrahim dengan menghantar mesej peribadi bertemakan karakter webisod Hari Raya U mobile.
iklan, raya, umobile
Jom lah cuba perkhidmatan terbaru ini. Klik sini untuk ketahui lebih lanjut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge