Terukir Di Bintang

Yuna, penyanyi, lagu, terukir, di, bintang
Amboi…amboi…amboi….. Hari ni semua pakat dok sembang pasal lagu Yuna Terukir Di Bintang… dari pukul 12 semalam sampailah pagi nie… Ehh..silap, dari minggu lepas sampai hari ini. Minggu lepas pakat dok sembang pasal terukir dibintang sebab Yuna tarik diri dari buat persembahan Anugerah Juara Lagu 27, tapi hari ni semua orang dok sembang pasal kemenangan lagu terukir di bintang ni… meh sini aku nak try nyanyi tengok, agak-agak sedap tak aku nyanyi…
Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milikku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu
Memang tak sedap….semput aku… Semalam pun aku ada tengok juga Anugerah Juara Lagu 27 ni… persembahan yang paling aku best, persembahan yang last tu sebelum Faizal Ismail dengan Cheryl Samad umum pemenang AJL27… memang gempak..bergegar Bukit Jalil. 
Apa-apa pun, congrat tu Aizat kerana menyanyikan lagu terukir Di Bintang dengan baik walaupun masa yang diambil hanyalah dalam beberapa hari sahaja. tahniah juga kepada Yuna. tahun lepas Hafiz jadi Juara AJL 26 hanya memakai seluar track. Tahun ni AJL 27, Aizat menang menyanyi sambil minum kopi je…hahahaha…..
Aizat, di, AJL, 27, TV3, ganti, Yuna

1 thought on “Terukir Di Bintang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge