Terasa macam dah lama dok Johor

Baru 4 bulan rupanya aku dok kat Johor ni..Ingatkan dah lama dok kat Johor. Haisshh…terasa lain lah jadi anak rantauan kali ni. Dulu tak ada plak macam n. Kali ni rasa lain benar..Rindu kepada family di kapung bertambah kuat dan yang peliknya terasa macamdah lama aku stay kat Johor ni. Memang betul Luaskan Kuasamu…hahahaha…..
luaskan,kuasamu, johor

2 thoughts on “Terasa macam dah lama dok Johor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge