Tawaran Kerja via sms

Ni kes terbaru ni…. Aku dapat satu sms dari satu nombor yang tak dikenali dalam pukul 5.09 petang tadi… mesej nya bunyi macam ni “Sales / marketing Job vacancy RM 1,750. Hubungi En. ……… “. itu lah mesej nya…

Tapi kan…. ada ke patut dia nak tawarkan aku kerja, macam ni jer dia buat… Nak jimat kredit ke??? Ataupun zaman sekarang punya pasal, dia sms je….huhuhu…. Sekarang ni aku 50% samada nak call atau tidak… ke nak sms jer balik??? Jimat kredit aku gak…. hehehehe…..

Dan aku pun sms lah balik kat number tu… dia balas dan dia cakap dapat maklumat n number aku dari jobmalaysia….ooo…. jobmalaysia rupenye…..sekarang ni aku tengah timbang tara lah nie…..tak tau lagi nak terima ke tak.. korang agak-agak ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge