SUDAH KETEMU JODOH !!!

“Alhamdulillah.. dah ketemu jodoh akhirnya. Setelah sekian lama berkenalan akhirnya telah di ijab kabul dan telah sah bergelar pasangan suami isteri. Akad nikah dulu tak pe, kenduri lewat sebulan je. Nanti bolehlah pegi dating secara halal. Nak tengok wayang ke,nak ke taman ke, nak bercanda de tepian pantai ke semua dah boleh.Dah sah kan?? Ini lah untungnya akad nikah dulu. Semua orang tidak tau, yang tau hanya keluarga dan teman rapat je. Tapi kenduri nanti, akan jemput semua,InsyaAllah.”
Mungkin itu lah kata-kata dihati kawan aku ini. Masuk kali ni dah 3 (aik,3 org ke??lupa lah..)orang kawan aku telah selamat bergelar pasangan suami isteri. Untung lah kahwin awal ni kan?? Nak keluar date pun tak kisah sebab dah halal dah. Tahniah lah aku ucapkan kepada kawan-kawan aku ni. kenduri dia next month,awal lagi ni.. Aku pula belum ketemu jodoh lagi..heheh…tak pe, belum sampai masa lagi…Aku ucapkan tahniah dan moga hubungan berkekalan hingga akhir hayat.Aminn…
p/s : teringin gak nak dok atas pelamin,ni asyik dok tepi jer(jadi pengapit)…hihii….

2 thoughts on “SUDAH KETEMU JODOH !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge