Sim Kad Bermasalah

MasyaAllah…. Sim kad aku jadi apa pula ni ? Aduii…. Dah lah penting sim kad ni… Tetiba pula boleh jadi ” no access to network “. Kenapa jadi macam ni ? Nak kata masalah signal, tak ada pula. Yang aku peliknya, sim kad aku sorang je jadi macam ni.
Tadi dah telefon bahagian perkhidmatan. Diaorang cakap, sim kad aku tak ada masalah. ok je…Pelik bin ajaib. Kalau tak ada masalah, kenapalh boleh jadi macam ni ? Kalau sim kad ni dah tak boleh guna, habislah aku… Sim kad ni lah penghubung aku dengan kawan-kawan. Bukan tu saja, sim kad ini juga penghubung aku dengan pihak-pihak tertentu yang terlalu penting. Tawakal je lah.. Kalau sampai petang ni masalah ini masih berterusan, nampaknya, aku kena tukar balik semua sistem yang berhubung dengan sim kad ni. Harap masalah ini dapat diselesaikan segera. 

* Telefon bahagian perkhidmatan pun kena caj.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge