Semalam Punya

Malam semalam ada lah malam Nisfu Syaaban. Amalan kita pada lembaran lepas telah pun diangkat. Maka hari ini ada lah permulaan lembaran baru bagi buku amalan kita. Ada tak sesiapa yang berjaga malam semalam??  Hah..ada??mana…mana….Tapi berjaga tu buat apa??? Ke sebab kena kerja shift malam? Ataupun bercekerama kat luar??? Amboi..amboi….Yer ke nie???Aku??? Aku berjaga lah juga, tapi tak de lah sampai ke subuh…Aku sampai kat rumah semalam dah pukul 11.00 malam. Lepas tu rehat kan badan aku sambil memasang kipas angin walaupun dah sejuk badan. Bukan apa, dah biasa dengar kipas angin dalam bilik aku menyanyi. Kalau tak buka, terasa sunyi lah pulak. Eh..sambung balik cerita aku yang tak best ni…Lepas tu aku mandi dan sembahyang dan juga wat entry untuk blog aku. Nanti akan di post lah mengikut jadual yang ditetapkan. Kalau nak update blog pada masa yang sama, memang tak siap ler ayat-ayat aku nie…ok lah..Sempena lembaran baru ini, aku ingat nak…………..nak apa yer??????nanti aku fikir dulu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge