Says.com Berwajah Baru

Ehhh… Kenapa dah lain ni ? Terkejut aku bila aku buka Says.com dan tengok wajah says.com tu. Lain benar tau korang. Kalau tak percaya, korang pergilah tengok. Kalau tak percaya, korang tengoklah kat SINI. Kalau korang nak tahu, kat sini lah aku cari duit sampingan aku ni. Jadilah dapat sikit-sikit dari tak dapat apa langsung kan ? hehehehe….

Taaapiii… korang dah daftar ke belum ? Apa ? Belum ? Jom lah daftar kat SINI.
Cara daftar pun senang, tak ada banyak hal atau permintaan sangat. Korang cuma masukkan username yang korang nak guna, emel dan password. Lepas tu korang buka email dan verify untuk aktifkan akaun korang tu. Dan apa yang bagusnya, setelah selesai korang daftar dan verify, secara automatik korang akan dapat RM5. Apa ? sikit ? Bersyukurlah sama. Ini duit free je. Korang daftar pun dapat duit. Tak payah buat apa pun kan ?

Wajah says yang baru ni lain sikit dari wajah lamanya. Makin cun sikit wajah says ni. Macam lagu Ruffedge tu tertarik, tercantik kau memang da booommm… hahahaha… Sambung balik dengan says ye. Korang boleh jana pendapatan dengan hanya melakukan apa yang disuruh. Kerjanya senang je. Tak susah, tak perlu ikut waktu pejabat, tak perlu ada ketetapan masa. Semuanya ikut suka korang. Cuma rajin dengan malas. Kalau malas, duit tu sikit je lah ye….
Cara untuk korang dapat duit macam ini :-
1. Mula-mula korang sign ini dulu ye. Kalau tak sign in macam mana nak buat kan ? Lepas sign ini tu, korang cari SPECIALS. Ada kat atas.

2. Lepas tu, korang akan nampak banyak kotak-kotak kecil yang penuh dengan iklan. Ada iklan yang boleh dapat duit dan ada yang hanya dapat point. Korang mesti nak duit kan ? Jadi korang klik iklan yang ada tulis RM*** reward tu.

3. Dah klik ? Lepas tu korang tekan BROADCAST.

4. Lepas tu korang akan dapat link untuk iklan korang tu. Korang copy link tu dan mulakan promosi iklan korang. Korang paste je kat facebook ke, twitter ke, atau kat blog ke. Janji akan ada orang dapat tengok iklan korang tu.
Lepas tu, korang nikmatilah duit yang masuk tu..hehehehe…..Ok.. cubalah dulu. DAFTAR SEKARANG !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge