Reaksi Penyokong Harimau Malaya

Tadi aku ada buat satu entry pasal Paparan Tajuk Akhbar Kekalahan Harimau Malaya.  Kali ini aku nak share sedikit komen penyokong Harimau Malaya atas kekalahan semalam. Aku ambil maklumat ni dari facebook Hot FM..
Radio,rasmi,hotfm,lebih,hangat
Dan hasil dari persoalan itu, banyak komen yang diberi oleh pendengar pasal perlawanan semalam. Ada yang kecewa dengan kekalahan semalam,  ada juga yang memberi komen positif dan macam-macam lagi reaksi pendengar. 

pemain,harimau,malaya,hilang,fokus
Disaat entry ini tulis, masih lagi percakapan mengenai Harimau Malaya…. Hari ni semua pakat bincang pasal Harimau Malaya je lah ye….  Apa-apa pun, bola itu bulat…hehehe…Teruskan menyokong pasukan kita…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge