Pizza Hut BIG BOX

Wallweiii..Akhirnya dapat juga aku merasa BIG BOX Pizza Hut nie..Alhamdulillah… Bagus juga apabila Pizza Hut memperkenalkan BIG BOX nie. Boleh lah juga orang yang tak berkemampuan macam aku ni merasa 5 jenis hidangan kat Pizza Hut. Untung lah wei BIG BOX nie…Hanya dengan RM 39.90 (tidak termasuk caj goverment) kita dapat merasa 5 hidangan iaitu 1 regular pizza traditional / pan pizza, 4 ketul smoked deli wins, 6 keping roti bawang putih atau garlic bread, 6 ketul spicy chicken fingers dan juga 1 pasta. Tengok…banyak kan ? Dan kita jimat dalam RM15.70. Dan kalau nak untung lagi, buat je order melalui online melalui https://www.phdelivery.com.my/ sebab kita boleh dapat diskaun sebanyak 50 % untuk 1 regular Family Favourite Traditional Pizza. Ok tak ? jdi, apa tunggu lagi..jom lah order sekarang……hehehe….

promosi, pizza, hut, malaysia, big, box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge