Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.

Assalamualaikum…
Petang tadi blog aku doterjah oleh Bro Fadzmie.
Dia ada tinggalkan jejak kat chattbox aku dgn link dia sekali.
Korang tau tak link pasal apa??
pasal ni ha…
cer klik sikit.. 🙂
Pencarian, Super, Bloglist,  Blog, Fadzmie.
So, kalau ada diantara korang nak join, boleh ler klik banner kat atas tu ye…
Tarikh tutup : 1 Ogos 2012
3 blog yang bertuah akan dipilih melalui random dan akan menerima topup RM50..
banyak tu…aku pun tak pernah topup banyak tu…hehehe…
apa tunggu lagi…moh ler join…
nak senang, klik sini.

6 thoughts on “Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge