PAKAT-PAKAT VOTE

Assalamualaikum….
salam 1 Malaysia…
tengah wat pa tu??mesti nak tunggu vote Blogger of the Year lah tu….
hah…betul tak??betul tak…elleh…tak mau ngaku konon…
sapa yang korang vote???
apa??tak nak gi tau…hhhhmmm..xpe….
undian kita adalah rahsia…
berbalik kepada topik aku ni….aku sebenarnya saja jer nak wat entry pasal ni…
sebagai ahli Kelab Blogger Ben Ashaari, (dalam fb je ) aku saja jer nak promote gak…
kalo nak tau, Abg Ben Ashaari pun dicalonkan dalam kategori nuffang Blogger Of The Year.
so, kepada member-member Kelab Blogger Ben Ashaari, kalo nak tengok Abg ben menang, jom lah kita vote dia…tahun lepas top 3, mana tau tahun ni jadi Top Blogger…
aminnn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge