Apabila Najwa Latiff dipanggil Guru Disiplin

lagu, terbaru, najwa, latif, kosong, kosong
Cikgu: Selamat berkenalan….
Najwa: Kita Berkenalan hanya dalam laman muka buku….
Cikgu: Kejap lagi cikgu hantar kau dekat guru besar baru tau…
Najwa: Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu ooohh
uwouwouwo
Cikgu: Cikgu sakit hati dah ni.
Najwa: Hati ku rasa sesuatu
Cikgu: Sebelom kamu balik, datang jumpa saya kat office..
Najwa: Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Cikgu: Atau kamu nak saya hantar kamu dekat guru besar? 
Najwa: Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
Cikgu: Cikgu rasa kamu ni dah tak betol..
Najwa: Oh oh benarkah rasa itu…
Cikgu: Ingat taw.. sebelum balik nanti kamu datang office
jumpa saya!!
Najwa: Bagaimana harus bersua…ku rasa gementar tapi bahagia
Cikgu: Memang kalau dah ade peluang nak rotan je kamu ni…
Najwa: Perlukah kita cari peluang pertama..
Cikgu: Saya dah agak hang ni bermasalah..
Najwa: Walaupun kita tak pernah berjumpaa….. ooohh
uwouwouwo
Cikgu: Otak saya dah sarat dengan macam-macam masalah.. Kamu ni
buat…
Najwa: Banyak persoalan yang berada di minda 
Pelajar lain menyampuk: Cikgu ni banyak tanya la…
Najwa: Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Cikgu disiplin : Cikgu jom pegi lunch dengan saya kejap lagi
Cikgu: Argh, tak nak, nak settle kes Najwa ni
Najwa : Otak kata jangan hati pula kata ya 
cikgu: Tak menentu saya di buatnya..
Najwa : Hidup tak menentu adakah ini cinta……
Cikgu : Konfius!!!
Najwa : Banyak soalan banyak juga jawapannya
Pelajar lain : Kalau ikut hati,cikgu kami memang nak bunuh
hang ni adoiii
Najwa : Kata hati dan rasa tak dibiar saja..
Cikgu Disiplin : Masuk bilik saya nak jalankan operasi
merotan ni…
Najwa : Setiap yg berlaku ada kebaikannya,harus pejam mata
dan cuba apa saja…
Cikgu Disiplin : Kamu pandang muka saya..
Najwa : Pabila kau renung tajam tajam mata aku
Cikgu Disiplin : Cikgu, kau rasa kita nak report kat encik
latif ke..
Cikgu : Aku rasa…
Najwa : Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu
Cikgu : Najwa! Ape semuanya ni?
Najwa : Oh oh ini cinta remajaku..
Cikgu : Cinta? Dengar baik2 kata-kata cikgu ni…
Najwa : Dan pabila kau katakan kau suka aku… 
Cikgu Disiplin : Sudah., Diam!!
Najwa : Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju…
Cikgu Disiplin : Cikgu! Cinta apa yang dia merepek ni?
Cikgu : Oh oh itulah cinta yang satu…
Cikgu Disiplin , Cikgu , Najwa : Cinta di muka bukuu….
najwa, latif, buat, lagu, baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge