Menghitung Hari

Sekejap je masa berlalu. Pejam celik, pejam celik, dah masuk tahun baru. hhhhmmm…. Menghitung hari aku bulan nie….

nak, hitung, hari, pula

Menghitung hari,
Detik demi detik
Masa kunanti apakan ada
Jalan cerita kisah yang panjang
Menghitung hari
Menyanyi lah pula aku nie…. siapa pandai ni lagu apa ? cer teka….hehehe…Back to my story, lagi beberapa hari jer lagi nie…. kepakkk..kepooommm…kepakkk..kepomm…. tetiba pula kompang bunyi kenapa ? Ada pesta kompang ker ? Kata orang kampung aku ni, kalau dah jadi pengapit pengantin, tak lama lagi pengapit tu naik pelamin pula….Betul ke ? Aku memang dah jadi pengapit pengantin pun.. tengok nie..
majlis, kahwin, abang, izwan
Kenapa lah aku mula menghitung hari bulan ni? Aduiii….Ishhh…malas dah nak menghitung hari nie..baik aku fokus kat benda lain jer..best sikit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge