Menang Kuiz dari PPZ Lagi

Assalamualaikum….
Pertama kali, aku nak ucapkan syukur ke hadrat Illahi kerana memberi rezeki kepada aku. Terima kasih kepada Pusat Punggutan Zakat (PPZ) kerana memilih aku sebagai pemenang kuiz minggu ke tujuh ini. Sebenarnya bukan aku sorang saja yang menang tapi ada lagi empat pemenag lagi. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat. Ini adalah kali kedua aku menang kuiz dari PPZ. Kali pertama masa aku saja-saja jawab dan kali kedua ni aku terlihat kat wall Facebook aku dan terus menjawab. Tak sangka pula boleh menang sebab dah ramai yang jawab tu.

Untuk soalan minggu tujuh ni, soalan nya ada lah

Dan jawapan aku ialah

Dan pemenang kuiz untuk minggu tujuh termasuk aku ialah

Baru saja aku terima hadiah dari PPZ, hari ni menang pula.. Alhamdulillah… Nak tau hadiah apa yang aku menang dari PPZ untuk kuiz yang lepas? Korang tengok sini Dapat Hadiah
Nak menang juga ? Apa tunggu lagi, jom lah LIKE Facebook PPZ dan korang boleh menang pelbagai hadiah kat situ. Bukan itu saja, korang juga boleh ketahui pelbagai info berkaitan zakat dan segalanya di laman Facebook PPZ

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge