Menang 2 Tiket Wayang

Tadi balik dari kerja aku terus check email aku. Saja lah dah menjadi rutin harian aku check email. Nak tengok apa yang patut. Selalunya tengok biasa je tapi hari ni tengok aku jadi macam ni..

muka, terkejut
Ini gara-gara aku dapat email dari  KLIPS
yang menyatakan bahawa 
klips, free, pass

free, movie, pass, cloudy, with, a, chance, of, meatballs
Terima kasih KLIPS kerana memilih Iz sebagai pemenang pas percuma untuk filem CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS 2. Ok, bagi anda yang nak menang sama tu jom lah daftar KLIPS sekarang!!!!

1 thought on “Menang 2 Tiket Wayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge