Malaysia Menang Menentang Laos

Seperti yang semua orang tahu, ada seorang hamba ini akan potong dia punya tutttt jika Malaysia menang menentang Laos semalam. Janji penyokong Harimau Malaya jika menang menentang Laos agak keterlaluan. Alih-alih, Malaysia menang menentang Laos semalam. Lepas tu baru kat twitter dia dah bertukar milik pula… hhhhmmmm….

potong,kote,konon,macam,macam

Itu lah, terlajak perahu boleh di undur, terlajak update status kat twitter kan dah kena…… Apa-apa pun, Tahniah kepada pasukan Malaysia kerana menang semalam. Aku harap Harimau Malaya akan baham Garuda untuk next game..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge