Mahu Duit Raya? RM100 menanti!

Assalamualaikum…..

Tadi masa aku buka Facebook, aku dapat satu komen kat bwah aku punya post.. kat komen tu tulis “Jom Join ….” Aku klik link tu dan tengok…wooo…..dia tanya mahu Duit Raya ? RM100 menanti…..korang nak??? Hahh…jangan dok menipu lah kalau korang cakap taknak….mesti nak punye…kan??? Taaaapiiii…ada gak syarat-syarat dia…senang jer, tak susah pun….nanti korang tengoklah sendiri kat link penaja yer….hehehe…bukan tak mau cakap, tapi nanti korang tak pergi terjah blog penaja pula… kalau korang nak tau lebih lanjut, kenalah pergi melawat dan singgah kat sana…ok…
duit, raya
tengok lah gambar nie…teruja tak?
bengkel, groom, percuma
sesapa yang berminat, boleh pergi…PERCUMA tuuu…
kem, motivasi, remaja
cuti sekolah tak tau nak buat apa? moh ler join ni… best tempat nie.. aku dah pergi dah….air terjun dia memang best….
Ini kata-kata untuk menlayakkan aku dapat duit raya….
” Saya paling layak memenangi duit raya ini kerana nak mengimbau kenangan mendapat duit raya ketika kecil dulu. Dah lama tak merasa dapat duit raya bila dah meningkat remaja dewasa. Harap-harap dapat juga lah tahun ini.”
Ok tak ayat manis aku tue??? Tak pandailah nak ayat-ayat manis…hehehehe…ok..Untuk pengetahuan korang, tarikh tutup penyertaan pada 12 Ogos 2012. Jangan lupa sertai ok…klik sini..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge