lunch dah lepas…

Arghhh…dah dekat pukul 4.oo ke??? patut ler aku dengar perut aku ni dah menyanyi lagu anak kampung..ye lah,dulu keroncong, sekarang dah tukar lagu ni pulak..aku tak makan lagi rupanya…kerja punya pasal,lunch time pun dah lepas…

tadi pagi, aku makan ini jer wat alas perut sebelum datang kerja..

roti, gardenia, enak, dimakan, begitu, saja

tapi bukan nya satu bungkus aku makan…makan 2 3 keping jer…
kesian kat aku kan…huhuhu…nampak gayanya balik kerja nanti baru ler dapat aku makan kot…jom..jom..nanati pergi makan…tapi korang berlanja,ok??? apa??aku berlanja??? apa…apa…line tak clear lah..hello..hello……tutt..tuttt…tutt……..

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge