Lukisan Tangan Yang Terbaikkk

Wowwww……Aku nak pinjam ayat boboboi jap… memang terbaik lukisan tangan ni…. Kalau sekali tengok, memang tak percaya macam lukisan tangan, tapi bila dah kenal betul-betul, memang betul ini adalah hasil lukisan tangan. Tengok lah lukisan ni…. terbaikkkkk……Percaya tak kalau aku cakap aku yang lukis ? hehehehe…….mesti korang tak percaya kan ?

lukisan, tangan, eiffel, tower.

lukisan, tangan, hasil, ira, syafira
lukisan, tangan, penuh, eiffel, tower
Ada banyak lagi lukisan lain yang korang rasa macam hidup. Nak tahu siapa yang lukis semua ni ? Gambar lukisan kat atas tu kat paris kan ? Tapi pelukis nya adalah orang Malaysia. Nak tahu siapa dia ? Tapi memang sah bukan aku… Jom terjah Blog Ira Syafira dan juga jangan lupa untuk LIKE page Doodlemoodle by Ira Syafira. Dia lah pelukis sebenarnya….hehehe…..

5 thoughts on “Lukisan Tangan Yang Terbaikkk

  1. cantik ..memang hidup..

    wan nak buat maklumat am tu amik kat add a gadget pilih untuk list then kita masukkan jer link url mana kita nak..tq harap2 membantu ye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge