Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan

Dah lama aku tinggal subjek nie… Keselamatan dan Kesihata Pekerjaan ataupun Safety and Health Officer . Kalau tak silap aku lah, belajar subjek ni masa semester 4 kot. MasyaAllah…sekarang aku dah lupa. Subjek ni dulu aku ok je belajar, sebab best dan senang. Lepas tu kena banyak mengingat akta-akta dan jenis hazard. Tapi syok lah subjek ni. Sekarang ni aku kena ulangkaji balik pasal keselamatan dan kesihatan pekerjaan ni. Harap-harap dapatlah aku ingat walaupun sedikit. InsyaAllah.
keselamatan, dan, kesihata, pekerjaan, NIOSH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge