Kerja Untuk Hari Ini

Assalamualaikum…

Kerja untuk hari ini aku nak buat apa ya? Nak update blog ? Tapi tak ada cerita yang menarik dan info untuk aku setakat ini. Hhhhhmmmm…. Apa ya kerja untuk hari ini? Korang mesti sedap berehat kat rumah kan ? Amboi..amboi..baru lepas tengok Melodi Raya ke? Ke tengah sibuk nak beraya lagi ? Untunglah korang, aku ni tengah berkerja… huuhuhuhu… Cuti dah habis bro… 
Yes !!! Aku dah dapat idea…
Memandangkan aku ni masih merangkak dalam dunia blogger ini, aku nak jejalan kat blog-blog lain sambil mempromosikan diri aku yang single ini. Ehhh… Mempromosi diri?? Jap.. salah laa… Mempromosi blog aku ini. Jangan lah terkejut. Sambil-sambil tu, aku nak ajak lah korang semua yang sudi melayar blog aku ini untuk sertai aku dalam :
dan juga
Jom lah join…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge