Kawan

Orang kata kalau nak cari seorang
kawan yang baik memang susah. Betul ke ?Bukan senang je nak dapat kawan.
Tambahan zaman sekarang yang serba canggih ni. Ada facebook, twitter, dan
macam-macam lagi. Senang je nak cari kawan kan ? Cuma kita ‘add’ dan ‘approve’
je. Tak gitu ?
Kalau ikut kat facebook aku, aku
ada seramai 1000 lebih kawan. Yang aku kenal tak sampai separuh. Huhuhuhu…
Bagaimana nak cari kawan yang baik ye ? Maksud aku yang sentiasa ada dengan
kita bila kita susah dan senang. Sebenarnya susah juga kan nak dapat kawan
macam itu kan ? Tapi aku bersyukur sangat sebab ada kawan yang senantiasa ada
dengan aku waktu susah atau senang. Orang kata apa BFF ( Best Friend Forever). 
kawan, yang, baik, adalah, kawan, yang, selalu, ada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge