Jumaat yang sibuk

Asalamualaikum…salam Jumaat semua….

Hari ni tanggal 15/06/2011, hari ke- 3 aku kerja…walaweiii…hari ni memang busy giler..dari aku masuk sampai sekarang ni memang tak putus-putus. ni makna nya aku tak de lah makan gaji buta..banyak kerja yang kena buat ni. Nak kena order barang, handle pelanggan aku ni..macam-macam lagi aku wat. Penat dan letih tu jangan dok kata lah..Hanya orang yang biasa kerja berdepan dengan pelanggan jer faham keadaan dan situasi ini.tapi, walaupun busy,muka aku tetap cool…hahahaha…ok lah, aku nak sambung kerja balik..arioss….

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge