Iklan CPUV Nuffnang uMobile

Assalamualaikum
Dah lama kan aku tak updated pasal iklan CPUV Nuffnang ni. Alhamdulillah, semalam aku dapat lagi satu iklan CPUV Nuffnang dari uMobile. Sementara itu ada lagi dua iklan yang sedang ” on going ” iaitu dari Kastam Malaysia dan juga Julie’s.
Jika korang pengguna uMobile, korang haruslah tengok iklan uMobile yang terdapat kat blog aku. Sememangnya, pengguna uMobile sangat bertuah kerana uMobile hadiah percuma jika korang topup. Ini menunjukkan uMobile menghargai penggunanya tidak kira dimana berada. Jadi, pengguna uMobile, apa tunggu lagi cepat..Ini kerana promosi ini hanya berlangsung hingga 31 Ogos 2014 ( tertakluk kepada stok ). Jadi, jangan buang masa, belilah topup sekarang.
umobile, memberi, untung, kepada, penggunanya, banyak, hadiah, menarik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge