Happy Birthday

Today is 21st January right ? Ooooo…..What wrong with this date ? Kenapa? Kenapa? Kenapa? hhhmmm…. You know, today is my brother birthday… Dia dah ada girlfriend tau… mesti girlfriend dah beli hadiah kat dia kan ? Tahun lepas family aku buat kejutan celebrate birthday… Aku tak ada sebab aku kan merantau… Tapiiiii…sebenarnya aku nak khabar satu rahsia ni, 21 Januari juga merupakan tarikh aku lahir. So, we are share same date lah..Tahun je tak sama.. Beza 2 tahun.. Pandai kan mydad and my mom rancang…hehehe….
Selamat hari lahir kepada adik aku dan juga diri aku ini. Aku berharap dan berdoa agar kami mencapai impian dalam hidup, menjadi seorang yang berjaya, berilmu, beriman, menjadi anak yang soleh, semoga rezeki kami bertambah dan diberkati Illahi.. Amin….
pssss: Aku ingat nak masak lah untuk hari nie….nak masak apa ye ?

4 thoughts on “Happy Birthday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge