EURO 2012

Assalamualaikum..hola…bukan bola yer….hihihihi…

Tengah wat apa tue???  Apa?? Tengok bola??tau lah EURO dah start..dah bape hari kan dah mula kan??? semua game aku tak tengok. Almaklum lah..dah dok kat kampung..susah sikit nak tengok TV lewat malam. Suasana kat kampung tak sama dengan kat pekan.

Sekarang ni aku sure ramai yang memperagakan jersi bola kan??semua pasal bola sekarang ni..sembang pun pasal bola, makan bola, tido bola, dan lain-lain bola lagi lah.. uUntuk EURO kali ni, korang sokong mana??? Apa??? tak dengar…sekali lagi…hehehe..ada harapan ker boleh menang?? Aku sokong German..Sekarang dah 2 game menang..fuuuyyooo….terer tak????? Jangan marah…..

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge