Entry Popular 2012

Alhamdulillah….aku masih bernafas dibumi Allah ini untuk permulaan tahun 2013. Banyak betul perancangan yang aku buat untuk penuhi tahun 2012 ini dengan pelbagai aktiviti. Dan aku berharap perancangan aku ini menjadi dan tercapai dengan izin Allah…
Mengimbau tahun 2012, aku mula mengaktifkan jari jemari aku menulis dalam blog. Banyak corak-coret sepanjang tahun 2012. Imbau kembali entry aku yang menjadi popular sepanjang tahun 2012 dan ada antaranya juga turut meraikan 2013.

 – Itu sebenarnya persoalan yang ingin aku tahu. Sebenarnya worldshoperlink tu apa benda ? hhhmmm…Disebabkan entry tu, aku dapat email dan ada yang add aku kat facebook..
  – Alhamdulillah, dapat kongsi ini. Ini pun aku dapat dari member aku. Satu perkongsian yang bagus untuk wanita kerana wanita itu permata. Harus dijaga elok-elok.
   – Tergerak dihati aku menulis pasal Abil4fauziah ni bila aku tengok dekat MHI. Nak tahu kenapa? Jom lah terjah…
   – Adik Ahmad Adam Syukri dari Sabah mendapat liputan disebabkan penderitaan sakit yang dialami. 
 – Ini pasal model kereta terbaru dari Nissan..
Itu top 5 entry aku yang popular sepanjang tahun 2012. macamna pula dengan trafik aku ? 
Keaadaan trafik ke blog aku pada bulan Disember 2012. Permulaan yang baik dan penghujung yang menjunam. Alhamdulillah… 

3 thoughts on “Entry Popular 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge