Eh..esok konvokesyen rupanya

Macam mana lah aku boleh lupa yang esok konvokesyen. Aduii…tak tercatat pula dalam jadual aku ni. hhhmmm… Mana PA aku ? Kenapa tak ada dalam jadual program aku ? Apalah aku ni kan ? huhuhu… Nasib baik kawan aku call aku tadi dan dia beritahu esok konvo. Barulah aku ingat kalau tidak memang tak ada nak ingat langsung. 

Kalau tengok gambar kat bawah ni, memang banyak program berlangsung…

Eh..rupanya hari ni dah bermula lah………..ok… Aku tak pergi sebenarnya Majlis Konvokesyen aku ni. Kepada kawan-kawan aku yang pergi, tahniah diucapkan kepada semua. Ambil gambar banyak-banyak jangan post kat facebook ye..hahahaha……

2 thoughts on “Eh..esok konvokesyen rupanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge