Dapat Hadiah Contest

Alhamdulillah…. sebaik melangkah masuk pintu rumah, aku nampak satu bungkusan atas nama aku. Aku dah tahu dari mana. Cer teka tengok. hahaha… Aku dapat hadiah untuk kali ke dua dari Pusat Punggutan Zakat (PPZ). Ini gara-gara aku menang kuiz yang dianjurkan oleh PPZ di laman facebook PPZ. Kalau korang nak jadi seperti aku, jomlah LIKE Facebook PPZ cepat. Tak rugi tau. Sambil kita tahu mengenai info zakat, kita juga boleh menang pelbagai hadiah menarik. Klik logo PPZ kat bawah tu ye…..
Ini dia hadiah yang aku dapat…….Jangan iri hati ok……hihihihi

Nak juga hadiah ini ? Cepat-cepatlah LIKE Facebook Pusat Punggutan Zakat.

5 thoughts on “Dapat Hadiah Contest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge