Dah Tak Best

Hari ni dah masuk 1 bulan 4 hari aku kerja kat sini. Dah macam-macam perasaan timbul sekarang ni. Hari pertama kerja rasa teruja bercampur seronok… Ni bila dah lama berkerja, makin lama perasaan teruja dan seronok dah pergi bawa haluan masing-masing… Kenapalah diaorang nie pergi tanpa bilang sama aku??? huhuhuu….”I need your shoulder ” betul tak english aku ni???? Oh, My English katakan….huhuhu….
Ya Allah…kenapa lah jadi macam ni??? Sebenarnya minggu ke dua kerja dah rasa bosan dah… Ye lah kan, asyik buat kerja yang sama jer tiap-tiap hari…. Aku pun dah cakap kat bos aku yang aku dah bosan…hahahaha… Aku ni jenis yang suka cakap lepas dan jujur… Jadi, aku bagitau jer terus…tapi aku cakap sambil senyum lah….Sumbangan kerja aku??? setakat ni ada lah sikit aku sumbangkan idea-idea aku..kekadang tu aku buat jer apa yang patut aku lakukan untuk tingkatkan jualan tanpa beritahu bos aku.. Biarlah dia tak tau.. Korang ada tawaran kerja kat aku tak??? tolong ambil aku berkerja dan tawarkan kerja setimpal dengan gaji…huhuhuhu…..

2 thoughts on “Dah Tak Best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge