Dah dikenali ke ???

Alamak… aduii…aku dah dikenali lah. hhhhmmmm.. tak bestnya. Aku yang selalu tak menonjolkan diri pun ada orang kenal. Apalah nasib badan. Best ke kalau orang kenal kita ? Susah lah wei.. Nak keluar lepak-lepak ke, hore-hore ke tak boleh dah. Dah kena control diri aku yang tak handsome ni. 
Teringat mula-mula balik dok kampung halaman. Semua orang tengok aku lain macam je. Macam aku ni orang asing. Tapi masa tu memang best, tak ada orang nak kenal. Mulai tahun ni, orang dah kenal aku. Mampusss aku… Kalau buat sesuatu mesti mak ayah aku dapat tahu. Tak boleh nak cover line lagi. Kenapa lah jadi anak kepada orang yang dikenali ramai. wuuuaaa… bencinya. Mak dan Abah..maaf ye…hihihi….

3 thoughts on “Dah dikenali ke ???

Leave a Reply to Khalilah MNor Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge