Dah Berubah Status

Assalamualaikum…..
Yei..yei..bestnya..Alhamdulillah. Penantian yang aku tunggu sudah berakhir. Kini status hidup aku dah berubah. Hah??a Apa? Kahwin? Ish..korang ni..bukan lah…kalau dah kahwin, tak kan lah aku tak post awal-awal kan? Ini status lain. Cer teka..cer  teka…hahahaha…sekarang ni status aku dah berubah dari single kepada couple..hahahaha…eh..eh..bukan lah…apa yang korang fikir ni..Maksud aku dari tiada pekerjaan kepada seoarang yang bekerja. Jadi, sekarang ni tengah mengenali kerja-kerja aku macam mana. Sebenarnya dah masuk hampir sebulan aku bekerja dan sudah mengenali kerja ini macam mana. Walaupun kerja ini gaji tak lumayan tapi aku tetap bersyukur sebab dapat bekerja dan merasai duit sendiri buat kali ketiga.Ehh..dah kali ketiga ke??? Jap aku fikir……..fikir..fikir..fikir…dah macam Jimmy Neutron pula aku ni…
kartun, jimmy, neutronkartun, jimmy, neutron

* tengok tue…pantang sebut dah muncul..kacau daun ler dia nie…

Hah… betul lah tu…bila dah fikir balik,semua kerja aku nie berurusan dengan pelanggan. Dulu kerja yang pertama pun berurusan dengan pelanggan, ke dua pun sama tapi lain tempat lah..Dan ini yang ketiga kat negeri sendiri.  Apa ?? kerja apa? Kan dah cakap tadi….kerja yang berurusan dengan pelanggan yang kekadang ada banyak songeh dan kekadang yang banyak sengeh….hehehehe….Masa bila pula dapat update blog??? Hhhmmmm…Yang tu meh sini aku nak habaq mai. Kalau yang panjang berjela tu, aku dah taip kat rumah dan yang post kekadang pendek dan kekadang tak ada pun ayat tu, aku buat masa kerja. Sambil-sambil lah….
p/s : lambat nak khabar dah keje….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge