Doa Putus Cinta

Bila cinta didusta, Hati mula gelisah, Hilang kekasih hati,Hidup jadi merana

Insan jadi idaman, Kini dimilik orang, Cinta yang diimpikan, Putus di tengah jalan, Terpaksa mengalah

Mengapa menyinta,Andainya tak setia, Tak usahlah bercinta,Jika hanya berpura
Bila hati dah jemu,Mula berpaling tadah,Tak pernah difikirkan,Orang yang ditinggalkan,Tersiksa sayu pilu

Ooo…oo merayu-rayu,Ooo…oo ingin kembali,Ooo…oo meratap sayu,Tidak mungkin orang simpati,Menoleh pun tak sudi
 Andainya ditakdirkan,Cintamu didustai,Pastinya kau mengerti,Siksanya perpisahan,Hanyalah ditemani sesalan.

broke, heart



haaaa….sapa tau ini lagu sapa nyanyi??screen lah….bukan screen tv or laptop tu tapi itulah nama kumpulan yang nyanyi lagu kat atas tu…Aik..awat dok amek tisu tu??amboi-amboi….ni dok ingat kat kekasih lama lah tu..dok cover line plak…xpa,xdak orang tau pun..dah..dah..dah..jangan dok nangis lagi,nanti banjir plak…
cik pun nak nangis gak ni…hua..hua..hua…huaeewkk…tuih…eee..banyak plak cendol melekat…
ala…relaks lah..sapa xpernah putus cinta..yang dok kepit 5-6 tahun pun putus inikan plak yang dok kepit-kepit sempit ni..lagi lah putus…
dulu pernah gak couple dgn minah ni..(dh putus,panggil minah) tapi tak bertahan lama pun…besalah couple tak boh gam cap gajah boh gam yang dua kupang je…(20sen ler)tu yang melekat sat ja…lagi pun masa tu muda lagi..orang nak couple, kita pun nak…orang nak itu, kita pun nak..last-last dia katakan Tak Nak plak..ni gara-gara iklan katakan tak nak tu lah…
dengar plak lagu kat atas tue…huhuhu…..aku da saingan rupanya dalam senyap..kawan baik aku sendiri….nak wat macam mana dah bukan dia tulang rusuk aku..kan???
tapiii….hubungan depa dua pun tak kekal lama…sebab apa,aku tak tau….

doa, bila, putus, cinta


doa, dekat, jodoh, kita





p/s : tengah tunggu nak buka pintu hati aku….ahhahhaha….sapa nk kunci???

3 thoughts on “Doa Putus Cinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge