Cerita Olimpik 2012

Assalamualaikum…..
Perasmian Olimpik 2012 telah pun berlangsung beberapa hari yang lalu. Siapa ada tengok upacara perasmian ? Aku tak tengok pun…  Taaapiii… Kalau korang nak tahu, banyak cerita disebalik Olimpik 2012. Nak tahu apa? Aku tunjuk gambar-gambar dulu yer….
olimpik, london, 2012

masko,t Olimpik, 2012

perasmian, Olimpik, london, 2012

opening, ceremony, olympic,

ceremony, olympic, 2012
Itu antara gambar yang berkaitan dengan Olimpik 2012. Tapi koarang ada sedar tak sesuatu yang tersembunyi desalik semua ini? Kalau korang nak tau, jika ditengok balik pasal Olimpik kali ini, 100% upacara sukan olympic 2012 LONDON adalah berunsurkan FREEMASON…dari pembinaan bentuk stadium,logo olympic hinggalah upacara pembukaan olympic..adalah idea diambil dari ILLUMINATI…

Kalau kita tengok maskot Olimpik kali ini menampilkan Wenlock dan Mandeville.Kedudukan mata maskot tersebut turut dikaitkan dengan lambang mata satu (all seeing eye) iaitu mata yang melihat semua  yang terdapat dalam puncak segi tiga simbol Illuminati. Dan bukan itu saja, masa perasmian itu juga, korang dapat saksikan ada satu pokok.Pokok mana? Cuba tengok balik gambar kat atas tu…. Jika korang tengok perasmian tu, korang akan dapati tiba ada orang akan keluar dari pokok itu. pokok itu sebenarnya pokok Yahudi berdasarkan hadis Rasulullah. 
fakta, dan, info, pokok, yahudi
Ok…Sekarang kita tengok logo pula.
logo, olimpik
Jika 2012 itu diubah kepada huruf dan dibaca dari kanan ke kiri ia akan kelihatan seperti ZIOZ. Di dalam kod ini, huruf Z yang terakhir boleh diputar melawan arah jam menjadi huruf N. Korang  tahu tak bahawa tulisan Arab dan Ibrani (Hebrew/ tulisan yahudi) ditulis dari sebelah kanan ke kiri. dan jika diubah 2012 akan jadi begini….
2012 = ZOIZ ZOIZ = ZIOZ ZIOZ =ZION
Kenapa sukan Olimpik ini diadakan pada bulan Ramadhan ? Atlet negara pun dibenarkan tangguh berpuasa, sedangkan dulu Baginda Rasulullah berperang ketika dalam bulan puasa. Faham-fahamlah kenapa ia diadakan pada bulan Ramadhan ye. Musuh Islam memang licik dan halus. Lindungi kami ya Allah.. Amin

info, logo, olimpik, london

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge