Voucher Berbuka Puasa di Bangi Golf Resort Restaurant

Bangi Golf Resort Restaurant ni terletak di Bangi Golf Resort Clubhouse. Bangi Golf Resort Restaurant ini telah pun dapat perakuan sijil halal dari JAKIM. Jadi, bagi anda yang mencari-cari tempat buffet yang halal Bangi Golf Resort Restaurant adalah salah satu darinya.

Untuk Ramadhan kali ini ini, Bangi Golf Resort Restaurant menyediakan Buffet Ramadhan yang mana terdiri daripada pelbagai jenis masakan antaranya masakan melayu, masakan cina, masakan bart dan lain-lain lagi. Difahamkan Bangi Golf Resort Restaurant kali ini menawarkan 200 jenis juadah berbuka puasa dengan harga yang cukup menarik dan istimewa iaitu RM50 untuk dewasa manakala untuk kanak-kanak adalah separuh dari harga dewasa iaitu RM25.

tarikan, kambing, golek, panggang, di, Bangi Golf, Resort

buffet, ramadhan, Bangi, Golf, Resort

buffet, ramadhan, Bangi, Golf, Resort, masakan, barat

Berbalik semula kepada tajuk aku iaitu Voucher Berbuka Puasa di Bangi Golf Resort Restaurant tu, sebenarnya aku baru sahaja memenangi sepasang voucher berbuka puasa di sana anjuran bloger Blog Bicara Makan iaitu Maha. Alhamdulillah. Tak sangka pula aku boleh menang. Apa-apa pun terima kasih kepada juri yang telah memilih aku sebagai salah seorang pemenangnya.

peta, map, lokasi, bangi, golf, resort, restaurant

Jika anda ingin berbuka puasa di sini, jangan lupa untuk membuat tempahan awal kerana dikhuatiri tiada tempat duduk. Untuk tempahan bolehlah berhubung ke BANGI GOLF RESORT

Tel : 03 – 8925 3728 / 03 – 8210 0265
Email : bgb.bangigolf@gmail.com