Beli Rumah Dengan Gaji RM1500

Gaji datang daripada kerja hakiki, pendapatan datang dari pelbagai sumber. Simpan RM1,500 dan guna side income untuk cover belanja bulanan korang.

 

Gaji RM1,500 tapi kemahuan ekstrim nak beli rumah RM300K, maka usaha korang tu pun kena ekstrim lah. Kalau korang sanggup buat, korang akan dapat.
Tips ini dikongsi oleh saudara Harith Faisal setelah belia mendapat komen dari laman facebooknya.
 “Kata nak tolong bangsa sendiri. Tapi ilmu nak beli rumah RM300K dengan gaji RM1,500 pun tak nampak lagi ni. Share please. Bagi orang lain beli rumah juga”.
gaji rendah beli rumah
5 point ni saling berkait tau. Korang pandai-pandailah “match”kan dengan keadaan kewangan masing-masing. Takkan semua nak kena cerita kat sini.
Semoga kawan-kawan korang yang memerlukan idea macam ni akan dapat manfaatnya. Tak dapat banyak, sikit pun jadilah. Kalau tak faham, istighfar bebanyak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge