Anda Boleh Beli 4 Buah Rumah dengan Gaji RM3K

Kau tak payah nak pelik sangatlah kalau kawan kau gaji biasa-biasa tapi boleh beli sampai 3-4 biji rumah. Dengan ilmu yang betul, memang tak mustahil benda tu berlaku.

Kau je yang tak pernah tau. Haha!
Okay, jom layan “Teknik Ulangan: Cara Beli Rumah banyak Walau Gaji Kau Kecil”.

 

Saja saya kasi point ringkas macam ni supaya korang boleh fikir sendiri. Kalau taip panjang pun, bukan ramai nak baca pun. Malah nanti kena kecam pula.

Gaji datang daripada kerja hakiki, pendapatan datang dari pelbagai sumber. Simpan RM1,500 dan guna side income untuk cover belanja bulanan korang.

Ini memang teori sembang atas kertas yang indah-indah belaka. Iyalah, selagi korang sendiri yang tak jadikan ia realiti memang ini hanyalah teori semata.
Semoga kawan-kawan korang yang memerlukan idea macam ni akan dapat manfaatnya. Tak dapat banyak, sikit pun jadilah. Kalau tak faham, istighfar bebanyak.

 

Astaghfirullahala’zim.

 

Sumber: Harith Faisal

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge