Alasan Tak Boleh Pakai

Tadi ada satu kes yang aku baca kat laman sesawang ni. Kes nya tangkap basah. Kes ni berlaku kat Jitra. Ada satu pasangan ni baru dua bulan berkenalan dah bercekerama kat motel. Amboi…amboi…sakan noh…Difahamkan, perempuan ni baru jer bercerai dan masih dalam tempoh edah lagi tu..ni lagi sakan…hehehehe…biasalah janda muda, baru 23tahun. Tapi janda dah beranak satu ler..ooo…baru satu..memang patut ler… nak tau sapa pasangan dia? Si penjual karpet juga pilihan dia…Taaapiiii..si penjual karpet ni mak dia orang sini, bapa dia lain…tapi tu mak tiri jer…
Semasa diserbu kat motel tue, Si Lelaki ni hanya berseluar panjang jer manakala si perempuan ni, biasalah…apa-apa pun perempuan lah yang pertama…Kan korang selalu sebut ” lady first”..so, faham-faham ler…Tau tak alasan apa yang pasangan ni habaq kat pihak Pejabat Agama??? ” Panas encik…tu buka baju tu..” (maybe camtu lah kot dia cakap kan) Tapiiiiii….yang peliknya baru jer lepas hujan, tak kan ler panas kot????kulit cap apa ni????kalau aku, lepas hujan,kipas tak buka…korang cam ne pula???

mangsa, tangkap, khalwat, di, hotel

1 thought on “Alasan Tak Boleh Pakai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge