Alahaiii, susahnya…

MasyaAllah…susah nya nak mencari tudung ni kan. Sejak mula mencari tudung untuk mak aku ni, baru aku tau yang tudung ni ada saiz. Aku ingat free size je..tengok yang mana berkenan terus pakai. Tapi rupa-rupanya ada saiz juga..Ayoyoooo…
 Kalau ini macam lah, nampak gayanya lambat lagi lah aku nak jumpa tudung untuk mak aku ni. Patut lah orang perempuan kalau pergi shopping tudung lama nak mampussss….tak pe lah, misi mencari tudung diteruskan juga….

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge