ada ke patut

Assalamualaikum..
Petang-petang begini memang mood nak wat kerja kurang sikit. So, aku ambil kesempatan yang terbuka luas untuk buka aku punya fb dan blog…Besalah kan kerja ikut suka…
Tadi tengah dok layan fb sambil-sambil jari aku yang bersih ni klik kat photo album. Skrol punya skroll, aku ternampak satu gambar yang menarik perhatian aku..nak tak gambar apa??? cer tengok kat bawah ni..

aksi, wanita, yang, gila, facebook

ish..ish…ishhh….ada ke patut ibu ni??tau ler buntut anak tu sedap…hahahaha….n

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge