Ada Interview Hari Ni

Hari ni 15 januari, aku ada inteview hari ni… Interview bermula pukul 10.00 pagi hingga pukul 4.00 petang. Ya Allah, berilah kemudahan kepada aku. Interview kali ni kira penting juga lah sebab nya bulan ni bulan terakhir aku kerja. Masuk je bulan depan, tamatlah perkhidmatan aku. Terpaksalah aku mencari kerja lain. Zaman sekarang ni, tak boleh nak memilih kerja sangat, mana yang dapat kerja je dulu. InsyaAllah, nanti adalah peluang lain nanti. 
Bebalik kepada interview aku hari ni, aku ada interview untuk mengikuti Kursus Safety and Helath Officer. Kalau aku lepas interview hari ni, insyaAllah aku akan mengikuti kursus ini bermula bulan Februari. Kalau tak dapat, mungkin ada rezeki lain yang menanti aku kan ? Apa-apa pun aku hanya berharap dan memohon kepada yang Maha Esa. Dengan sedikit Tips Menghadiri Temuduga insyaAllah aku cuba praktikkan. Tapi bukan berdasarkan tips sahaja tetapi pengetahuan aku berkaitan Safety and Health Officer juga perlu. Doakan aga aku berjaya hadapi rintangan ini ya.. Terima kasih.
proses, temuduga, atau, interview

1 thought on “Ada Interview Hari Ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge