Sukan Bogel Pertama Di Malaysia

Apa? Tak percaya ke? Betul lah..aku baru dapat tau dari sumber.Aku pun cuba lah cari maklumat lanjut.Memang ada lah sukan bogel ni. Mereka ni tanpa segan silu berbogel diantara lelaki dan perempuan.  Aku tak tahu macam mana boleh jadi macam ni ?Mereka ni terdiri dari 18 orang peserta. Pesta sukan bogel ini dikatakan diadakan di Teluk Bahang, Pulau Pinang.Kalau tak percaya, ni aku tunjuk gambar..Ada banyak acara yang dipertandingkan antaranya, Nude Body Painting, Swim Over Body, dan banyak lagi….

sukan, bogel, penang, pulau, pinang, pertama, di, malaysia
pesta, sukan, bogel, telanjang, tanpa, baju

acara, sukan, bogel, nude, painting, body
sukan, bogel, malaysia, di, pulau, pinang

1 thought on “Sukan Bogel Pertama Di Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge