Sesi Bertemu Peminat Drama Walau Sedetik Cuma

Assalamualaikum…
Ini ada berita gembira buat semua peminat dan penonton drama Walau Sedetik Cuma yang telah melabuhkan tirainya pada minggu lepas di TV Alhijrah. Bagi yang tidak tahu mengenai drama ini, boleh lah rujuk di entry bertajuk Drama Walau Sedetik Cuma . 





Hahhh…Dah tahu ? Best kan sinopsis dia? Itu baru sinopsis, tak tengok drama nya lagi…Jangan risau, korang boleh tengok balik ulangan drama ini pada setiap hari di TV Alhijrah.Rugi kalau tak tengok…sediakan tisu banyak-banyak tau….hehehe..
Berbalik kepada tajuk aku ni iaitu Sesi Bertemu Peminat Drama Walau Sedetik Cuma, dengan berbesar hatinya team drama ini nak buat perjumpaan bersama peminat dan penonton.Dan yang paling best nya, boleh jumpa dengan pelakon utama drama ni iaitu jejaka berbadan sasa, Zul Ariffin dan si gadis cantik ayu Sheera Iskandar.Wooowwwww….(ok dah tutup mulut tu)
biodata, Zul, Ariffin, pelakon, rindu, awak, 200, peratus
pelakon, drama, bohsia, tv2, sheera, iskandar

Sebelum korang banyak tanya, kalau korang nak turut serta dalam event yang bakal diadakan ini, korang perlu join group FB Walau Sedetik Cuma. Semua orang mesti ada FB kan ? Kalau tak ada FB aku tak percaya lah….Kat group ni, semua maklumat mengenai event ini korang akan tahu. Ok jap, nak copy link group tu jap…
Ok..korang klik ni >> Fb Walau Sedetik Cuma .
Jangan klik saja, tekan Join Group sekali yer… Cepattttt…tempat adalah terhad…

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge