Noraini Cookies Beri Penjelasan Isu Biskut Tak Penuh Balang

Semalam aku ada tengok satu post kat facebook mengenai seorang pelanggan yang membeli biskut raya dari Noraini Cookies. Kenyataan adalah seperti berikut :

biskut, raya, dari, noraini, cookies, buatan, melayu, bumiputra

“Sy ada beli biskut ni kat sebuah pasaraya area Puchong. First2 sy buka, nmpk dye susun mcm ni. Tengah2 kosong.. Tepi je ada biskut. Pastu sy igt maybe first tingkat sahaja mcm tu. Sy tgk last2 ketiga-tiga tingkat tu mcm ni.. Dye susun tepi je. Tgh2 biarkan kosong. Sy beli RM 19 lebih. Dia letak sticker company besar mcm tu, so masa beli x nmpk susunan kat tgh tu. Harap ingatkan orang ramai agar tidak tertipu seperti saya”.
Berikutan dari kenyataan itu, pihak Noraini Cookies juga tampil memberi penjelasan melalui komen pada gambar yang diletakkan.
maklum, balas, noraini, cookies, isu, biskut, tak, penuh, balang

Pada pandangan aku lah kan, pihak Noraini Cookies kena tukar bekas yang sesuai agar perkara ini tidak berulang lagi. Kita ni manusia suka mencari kesalahan orang sedangkan kesalahan sendiri kita tak nampak ibarat semut diseberang nampak, gajah depan mata tak nampak.

1 thought on “Noraini Cookies Beri Penjelasan Isu Biskut Tak Penuh Balang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge