Nak Jual Naza Ria

Hai warga Johor….Korang sedang mencari kereta ? Aku ada sebiji  sebuah kereta yang nak jual ni. Kereta naza ria.. ini bukan kereta aku lah tapi kereta orang lain… Elok lagi beb, cer tengok nie…
kereta, naza, ria, terpakai

nak, jual, naza, ria
Amacam ? Ok lagi kan kereta ni? Spesifikasi kereta ni ? Ok…Naza Ria tahun 2004, Auto 2500 cc, warna seperti dalam gambar kat atas tu iaitu hitam, complete dvd dan cd player,leather seat, sport rims. Harga ???? RM23,000.00…dan boleh nego lagi…
Berminat dan nak tau lebih lanjut ? Boleh hubungi Hj. Nor Hisyam : 0137279449. 
Untuk yang tinggal di Johor sahaja ya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge