Boikot!!! Boikot!!! Boikot!!!

Boikot…Boikot…Boikot…Perlu ke ? Satu persoalan mungkin timbul.  Sekarang ni bila kes Gaza, ramai yang mula untuk memboikot itu dan ini. Kadang-kadang terfikir juga, kalau boikot, bagaimana orang yang berkerja dalam sektor yang diboikotkan itu? hhhhmmm… 
Sebenarnya tak susah kalau nk memboikot ni jika nak dibandingkan kita dengan umat palestin yang sedang menghadapi hujan peluru tu. Sebelum kita memboikot barangan yang mana mungkin sudah jadi kebiasaan kita menggunakannya, apa kata kita bermula dengan diri kita dahulu. Ya, dengan diri kita dahulu.  Cuba kita fikir kembali, dari mana datangnya hiburan yang terlampau, pergaulan bebas, fesyen keterlaluan ? Mungkin ramai tidak sedar yang mana semua itu adalah tajaan dari yahudi juga. Untuk berperang dengan yahudi, kita perlu berperang dengan diri kita agar kita tidak tewas dan terjerumus dalam lombong pergaulan bebas, pendedahan aurat dan seumum dengannya. 
Jadi, dah tahu macam mana nak melawan Yahudi ? Kita mestilah hidup ikut syariat Islam, jaga akidah, jaga akhlak. Jika semua itu dijaga, insyaAllah yang lain akan datang dengan sendirinya. 
Boikot, Israiel, Yahudi,Selamatkan,Gaza

Senarai,barang,Boikot,Israiel